Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO MAXIMUM PROBIOTIC CHARGE

29,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: proviotic
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Το προϊόν Maximum Probiotic Charge αντιπροσωπεύει μια καινοτόμα προσέγγιση για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος,  καθώς εμπεριέχει  υψηλή ποσότητα βιώσιμων δραστικών προβιοτικών  βακτηριακών κυττάρων . Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες επιστημονικές μεθόδους οι ερευνητές στα εργαστήρια της CryoBiotica TM σχεδίασαν ένα προϊόν που αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο στο τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Το Maximum Probiotic Charge επιτυγχάνει συμβιωτικό αποτέλεσμα, το οποίο απορρέει από τις συνδυασμένες υπερδυνάμεις των  προβιοτικών,  των πρεβιοτικών και των αντιοξειδωτικών. Το μείγμα μας είναι φιλικό στο στομάχι και περιέχει  στελέχη από  Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus  και Streptococcus thermophilus, (αυτά είναι επιστημονικές ονομασίες των βακίλων –  χρησιμοποιείστε  την ορολογία έτσι όπως την αναγράφουν στη σύνθεση – το έλεγξα ως πληροφορία και ευσταθεί), στελέχη τα οποία επιβιώνουν στο σκληρό περιβάλλον του εντερικού σωλήνα. Ακόμα περισσότερο, τα πιο πολλά από αυτά τα στελέχη είναι ικανά να αναπτύσσονται και να παράγουν ωφέλιμες και ευεργετικές ουσίες, όπως βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή αντιμικροβιακή τους δράση ενάντια σε πολλά ανθρώπινα παθογόνα εγγυάται την πάντα υγιή ισορροπία των βακτηρίων στο γαστρεντερικό σωλήνα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το Maximum Probiotic Charge είναι απολύτως απαραίτητο για ανθρώπους με δυσανεξία στη λακτόζη. Τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη είτε δεν παράγουν αρκετές ποσότητες του ενζύμου λακτάση ή το ένζυμο δεν είναι τόσο λειτουργικό. Το Maximum Probiotic  Charge έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λακτάση, η οποία επενεργεί δραστικά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η διαρκής δράση του σας βοηθάει ώστε να διατηρείται υγιή βακτηριακή χλωρίδα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και έμμεσα βελτιστοποιεί την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την απώλεια λίπους. Το ισορροπημένο μείγμα προβιοτικών της MLO έχει αποφασιστικό ρόλο για τη διαδικασία αποτοξίνωσης και είναι υπερβολικά επιβοηθητικό για αθλητές, για όσους επιδιώκουν καλή φυσική κατάσταση και για όσους καταναλώνουν υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών, που έχουν δύσκολη πέψη.