Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MAXIMUM JOINT SUPPORT

34,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MAXIMUM JOINT SUPPORT
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: maximum, joint, support, complete, care

Το Complete Care Maximum Joint Support της MLO Nutrition, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει ενεργά συστατικά με σκοπό την προστασία σε όλες τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τις δομές του συνδετικού ιστού. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά συμμετέχουν στο σχηματισμό του αρθρικού χόνδρου και διεγείρουν τη σύνθεση του synovia, διασφαλίζοντας την πυκνότητα και τη δύναμη των οστών. 


Το Complete Care Maximum Joint Support της MLO Nutrition, έχει αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα, μειώνει την ακαμψία, προστατεύει τον αρθρικό χόνδρο από τα ένζυμα αποικοδόμησης, προστατεύει την επιφάνεια του χόνδρου από οξειδωτικές βλάβες, μειώνει τη φθορά και ευνοεί την αναγέννηση της μάζας του χόνδρου. Αντισταθμίζει την ανεπάρκεια του κολλαγόνου, της γλυκοζαμίνης, του υαλουρονικού οξέος και του ασβεστίου, που είναι ο κύριος λόγος για τον εκφυλισμό των οστεοαρθρικών δομών. 


Χαρακτηριστικά του Complete Care Maximum Joint Support της MLO Nutrition: 

    →   Ιδανικό για την προστασία και την ενίσχυση των αθρώσεων 

    →   Αντισταθμίζει την ανεπάρκεια κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και του ασβεστίου 

    →   Διασφαλίζει την πυκνότητα και την δύναμη των οστών 


Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.