Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO 100% WHEY PROTEIN

69,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO 100% WHEY PROTEIN
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: mlo, 100, whey, protein, hardbody, series

Το HardBody 100% Whey Premium Protein Blend της MLO Nutrition, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται μια πλήρης πρωτεΐνη και περιέχει και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη. Η λήψη αρκετών πρωτεϊνών είναι απαραίτητη για να βοηθήσετε το σώμα να προσθέσει άπαχο μυ. 


Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ανώτερη από άλλους τύπους πρωτεϊνών, με αποτέλεσμα να διασπάται γρήγορα από το σώμα, καθιστώντας την μεγάλη πηγή πρωτεΐνης κατά τη διάρκεια περιόδων δίαιτας ή σκληρής θεραπείας. Λόγω του υψηλού ποσοστού απορρόφησης, είναι καλύτερα να ληφθεί μετά από έντονες προπονήσεις. 


Το HardBody 100% Whey Premium Protein Blend της MLO Nutrition, μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη δύναμη, να κερδίσετε μυς και να χάσετε σημαντικές ποσότητες σωματικού λίπους. Παρέχει επίσης μια μεγάλη ποσότητα αμινοξέων L-κυστεΐνης, η οποία μπορεί να ανακουφίσει τις ανεπάρκειες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της γήρανσης και του διαβήτη, καθώς και άλλες καταστάσεις Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί επίσης να υποστηρίξει την απώλεια βάρους με τη ρύθμιση των επιπέδων της σεροτονίνης. Η σεροτονίνη εμπλέκεται σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών και βιολογικών λειτουργιών και επηρεάζει τη διάθεση, το άγχος και την όρεξη. Τα υγιή επίπεδα σεροτονίνης συσχετίζονται με χαλάρωση, ηρεμία και βελτιωμένη ικανότητα αντιμετώπισης του στρες, ενώ τα χαμηλότερα επίπεδα συνδέονται με την κατάθλιψη, το άγχος και τον κακό έλεγχο της όρεξης. Χαρακτηριστικά του HardBody 100% Whey Premium Protein Blend της MLO Nutrition: 


    →   Αυξάνει τον όγκο και την δύναμη 

    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 

    →   Βοηθάει στην γρήγορη ανάκαμψη των μυών και την προστασία τους 

    →   Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος 

    →   Βοηθάει στην απώλεια λίπους 


Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Ανακατέψτε 1 scoop σε 250ml. νερό. Πάρτε μία δόση 30λεπτά πριν την προπόνηση και μία μετά.