Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO AMINO 2121

35,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO AMINO 2121
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, amino, 2121, hardbody, series

ΤΟ HARDBODY AMINO 2121 MG ΤΗΣ MLO NUTRITION, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ (3 ΔΙΣΚΙΑ) ΛΑΒΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 6300 MG ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 1600 MG ΕΙΝΑΙ BCAA ΚΑΙ ΤΑ 2200 MG ΕΙΝΑΙ L-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνησή σας, το HardBody Amino 2121 mg της MLO Nutrition, θα τροφοδοτήσει τις προπονήσεις σας, θα τονώσει τη σύνθεση πρωτεϊνών για να βελτιώσει την ανάρρωση των μυών και θα σας μεταφέρει από καταβολική κατάσταση σε φυσική αναβολική κατάσταση. 


Το HardBody Amino 2121 mg της MLO Nutrition, είναι σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να ανακάμψετε από μια σκληρή προπόνηση και να χτίσετε περισσότερους μυς! Χαρακτηριστικά του HardBody Amino 2121 mg της MLO Nutrition: 


    →   Αυξάνει τον όγκο και την δύναμη 

    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 

    →   Προστατεύει τους μύες 

    →   Βοηθάει στην γρήγορη και ασφαλή ανάκαμψη των μυών 

    →   Βοηθάει στην αύξηση και διάρκεια των προπονήσεων 


Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε μία δόση (3 ταμπλέτες) ανάμεσα στα γεύματα και μία ακόμα δόση 45 λεπτά πριν την προπόνηση.