Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO BCAA 5000

45,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO BCAA 5000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, bcaa, 5000, hardbody, series

Το HardBody BCAA 2:1:1 5000 mg της MLO Nutrition, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για όσους θέλουν να αυξήσουν και ταυτόχρονα να προστατέψουν τους μύες τους από τραυματισμούς ! Το προϊόν περιέχει BCAA τα οποία αποτελούν περίπου το 35% του συνόλου των μυϊκών ιστών και έως και το 40% της καθημερινής απαίτησης και των 9 ουσιωδών αμινοξέων. 


Η λήψη του HardBody BCAA 2:1:1 5000 mg της MLO Nutrition, πριν και μετά την προπόνηση έχει ευεργετικές επιδράσεις για τη μείωση των μυϊκών τραυματισμών που προκαλούνται από την άσκηση. Η πρόσληψη BCAA προάγει τα επίπεδα αναβολικών ορμονών προκαλώντας αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση, μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα τραυματισμών. Χαρακτηριστικά του HardBody BCAA 2:1:1 5000 mg της MLO Nutrition: 


    →   Αυξάνει τον όγκο και την δύναμη 

    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 

    →   Βοηθάει στην γρήγορη ανάκαμψη των μυών και την προστασία τους 

    →   Θα σας βοηθήσει να αντέξετε σε πιο έντονες και απαιτητικές προπονήσεις 

    →   Βοηθάει στην απώλεια λίπους 


Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε μία δόση (4-5 ταμπλέτες) 30λεπτά πριν την προπόνηση.