Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO CREATINE MONOHYDRATE

29,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO CREATINE MONOHYDRATE
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, creatine, monohydrate, hardbody, series

Το HardBody Creatine Creapure® Powder της MLO Nutrition, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει μονοϋδρική κρεατίνη. Η μονοϋδρική κρεατίνη βοηθάει στην την αύξηση της δύναμης, της αντοχής και στην οικοδόμηση της άπαχης μυϊκής μάζας. 

Το HardBody Creatine Creapure® Powder της MLO Nutrition, σας βοηθάει να διατηρείτε υψηλά αποθέματα φωσφοκρεατίνης στους μύες, τα οποία μετατρέπονται σε τριφωσφορική αδενοσίνη κατά τη διάρκεια των μυϊκών συστολών. Αυτό εγγυάται μειωμένο χρόνο αποκατάστασης και την δημιουργία ενός συμπαγούς κύματος αντοχής λίγες μόνο εβδομάδες μετά την χρήση του. 


Χαρακτηριστικά του HardBody Creatine Creapure® Powder της MLO Nutrition: 


    →   Αυξάνει τον όγκο και την δύναμη 

    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 

    →   Βοηθάει στην γρήγορη ανάκαμψη των μυών και την προστασία τους Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Ανακατέψτε 1 scoop σε 250ml. νερό. Για τις πρώτες 7 ημέρες πάρτε 3-4 δόσεις την ημέρα. Μετά την ημέρα 7 πάρτε μία (1) δόση την ημέρα.