Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO MAGNE AMINO ARMOUR

19,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO MAGNE AMINO ARMOUR
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, magne, amino, armour, green, series
Το Green Magne Amino Armour ZMA της MLO Nutrition, ειίναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σας προσφέρει ΜΟΝΟ τις πιο βιο-διαθέσιμες μορφές ψευδαργύρου, μαγνησίου, βιταμίνης Β6 και L-Theanine. Αυτό το πρωτοποριακό μείγμα σαςπροσφέρει μοναδικά οφέλη για την αποκατάσταση των μυών, την απώλεια λίπους και την ποιότητα του ύπνου. 

Το Green Magne Amino Armour ZMA της MLO Nutrition, φροντίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και τη διατήρηση υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Μια 100% φυσική φόρμουλα, είναι το υπέρτατο συμπλήρωμα που θέλετε πριν από τον ύπνο για την επιτυχή οικοδόμηση μυών. 


Χαρακτηριστικά του Green Magne Amino Armour ZMA της MLO Nutrition: 

    →   Ελέγχει την σωστή λειτουργία των ορμονών 
    →   Αυξάνει την ενέργεια 
    →   Βοηθάει στην γρήγορη ανάκαμψη των μυών και την προστασία τους 
    →   Προσφέρει έναν ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο 

Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε 2 κάψουλες πριν ξαπλώσετε το βράδυ.