Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO OMEGA-3

15,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO OMEGA-3
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, omega-3, green, series
Το Green Ultra Pure Omega 3 της MLO Nutrition, είναι το απόλυτο συμπλήρωμα Ωμέγα 3. Θα μεταμορφώσουν το σώμα σας στο τέλειο μηχάνημα για την επίτευξη των στόχων του αθλητισμού, της φυσικής κατάστασης ή του υγιεινού τρόπου ζωής σας. 

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην ομάδα των αποκαλούμενων "ουσιωδών" οξέων, πράγμα που σημαίνει ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα παρασκευάσει από μόνο του και γι 'αυτό δημιουργήσαμε ένα προϊόν με τόσο εξαιρετική ποιότητα και ισχυρά συστατικά! 

Χαρακτηριστικά του Green Ultra Pure Omega 3 της MLO Nutrition: 

    →   Βοηθάει στην καλύτερη σύνθεση πρωτεϊνών 
    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 
    →   Προστατεύει τους μύες 
    →   Βοηθάει στην γρήγορη και ασφαλή ανάκαμψη των μυών 
    →   Ενισχύει τον μεταβολισμό 
Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε μία (1) κάψουλα την ημέρα με νερό.