Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO SILYMARIN PRIME

29,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO SILYMARIN PRIME
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, silymarin, prime, green, series

Το Green Silymarin Prime 300 mg της MLO Nutrition, είναι ένα συμπλήρμα διατροφής το οποίο περιέχει εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου. Η σιλυμαρίνη που περιέχει το προϊόν αποτοξινώνει το ήπαρ, μειώνει τη φλεγμονή και υποστηρίζει τη ροή της χολής. Πρόσθετες χρήσεις του εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθου περιλαμβάνουν υποστήριξη στο πεπτικό σύστημα και διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης. H σιλυμαρίνη που περιέχει το Green Silymarin Prime 300 mg της MLO Nutrition, είναι στην πραγματικότητα μια ομάδα φλαβονοειδών η οποία υποστηρίζει την αποκατάσταση των ηπατικών κυττάρων που έχουν υποστεί βλάβη από το οινόπνευμα και άλλες τοξικές ουσίες. Τα φλαβονοειδή του γαϊδουράγκαθου προστατεύουν επίσης τα νέα ηπατικά κύτταρα από την καταστροφική δραστηριότητα αυτών των ίδιων τοξινών. Μειώνουν τη φλεγμονή και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση 


Χαρακτηριστικά του Green Silymarin Prime 300 mg της MLO Nutrition: 


    →   Βοηθάει στην γρήγορη αποκατάσταση των ηπατικών κυττάρων 

    →   Προστατεύει τα κύτταρα 

    →   Ισχυρό αντιοξειδωτικό 

Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε μία (1) κάψουλα1-3 φορές την ημέρα.