Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO STRONG 10

45,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO STRONG 10
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: mlo, strong, series

Ισχύς + Αντοχή + Καύση λίπους + Ενέργεια + Εστίαση + Ανάπτυξη αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του Strong Series Strong 10 της MLO Nutrition. Ένα προϊόν φτιαγμένο για τους καλύτερους από τους καλύτερους ! 

Το Strong Series Strong 10 της MLO Nutrition, περιέχει 10 δραστικά συστατικά AAKG, βήτα-αλανίνη και κιτρουλίνη μηλικό, αυξάνει το μονοξειδίου του αζώτου, προσθέτει δύναμη και ταχύτητα, αυξάνει την έκκριση της ινσουλίνης και της αυξητική ορμόνη, δημιουργώντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μυών. 


Επιπλέον το Strong Series Strong 10 της MLO Nutrition, περιέχει καφεΐνη, ταυρίνη και εκχύλισμα γκουαράνα για να εξασφαλίσει σταθερή και συνεχή έκρηξη της ενέργειας για μια μακρά και αποτελεσματική προπόνηση. 


Χαρακτηριστικά του Strong Series Strong 10 της MLO Nutrition: 


    →   Αυξάνει τον όγκο και την δύναμη 

    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 

    →   Βοηθάει στην γρήγορη ανάκαμψη των μυών και την προστασία τους 

    →   Ιδανικό για δύσκολες προπονήσεις 

Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Ανακατέψτε 1 scoop σε 250ml. νερό. Πάρτε μία δόση 30λεπτά πριν την προπόνηση και μία μετά.