Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO SUPER FAT BURNER

25,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO SUPER FAT BURNER
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, super, fat, burner, hardbody, series

Το HardBody Super Fat Burner της MLO Nutrition, είναι ένας επιστημονικά βασισμένος τύπος 6-συστατικών, ο οποίος μειώνει αποτελεσματικά το σωματικό βάρος και τονίζει τους μύες. Λειτουργεί ταυτόχρονα σε αρκετές περιοχές - ενεργοποιεί τη λιπόλυση, διεγείρει τη θερμογένεση, ελέγχει την όρεξη, δρα ως διουρητικό και βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Με αυτό το προϊόν θα φτάσετε στο γρήγορο μεταβολισμό που επιθυμείτε Πείτε "Αντίο" σε κάθε φούσκωμα. Πείτε το "Γεια" στον νέο ήπιο, μυώδες και δυνατό εαυτό σας! 

Το HardBody Super Fat Burner της MLO Nutrition, περιέχει εκχύλισμα από πικρό πορτοκαλί (Citrus Aurantium) το οποίο διεγείρει τον μεταβολισμό, αυξάνει την καύση λίπους για ενέργεια και συμβάλλει στην αποτελεσματική μείωση του βάρους. Η καφεΐνη διεγείρει άμεσα το κεντρικό νευρικό σύστημα με την τόνωση της εγρήγορσης, τη σοβαρότητα της προσοχής και την ταχύτητα των αντανακλαστικών. 


Το εκχύλισμα Guarana (Paullinia Cupana) που βρίσκετε στο HardBody Super Fat Burner της MLO Nutrition, έχει θερμογενές αποτέλεσμα, αυξάνει την αντοχή, μειώνει την κόπωση και καταστέλλει την όρεξη. Ενώ η ακετυλο-L-καρνιτίνη που περιέχει το προϊόν αυξάνει την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια, τις "μονάδες ηλεκτροπαραγωγής" όλων των κυττάρων, χρησιμοποιώντας λιπαρά οξέα από τα λιπώδη σας κύτταρα. 


Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (Camellia Sinensis L.) που έχει το HardBody Super Fat Burner της MLO Nutrition, επιταχύνει την καύση σωματικού λίπους, χάρη στη συνεργική ενισχυτική θερμογένεση. Και το πικολινικό χρώμιο είναι η πιο βιοδιαθέσιμη και εύπεπτη μορφή χρωμίου, η οποία εμπλέκεται στην παραγωγή της ινσουλίνης στο σώμα και διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Χαρακτηριστικά του HardBody Super Fat Burner της MLO Nutrition: 


    →   Ισχυρό θερμογόνο αποτέλεσμα 

    →   Έλεγχος της όρεξης 

    →   Προσδίδει ενέργεια και καλή διάθεση 

    →   Ταχύτερη καύση υπερβολικών θερμίδων 

    →   Ισχυρή σωματική αίσθηση ευεξίας 

    →   Βελτιστοποιεί τα επίπεδα ινσουλίνης 


Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε δύο (2) κάψουλες την ημέρα. Μία 20-30 λεπτά πριν το μεσημεριανό σας γεύμα και μία 20-30 λεπτά πριν το πρωινό σας.