Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO TESTO FUEL

29,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO TESTO FUEL
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, testo, fuel, strong, series

Αν και εσείς θέλετε να γίνετε ένα θηρίο τότε το Strong Series Testo Fuel της MLO Nutrition, είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς !! Η τεστοστερόνη είναι η πιο σημαντική αναβολική ορμόνη στο αρσενικό σώμα. Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας για την κατασκευή άπαχου μυός, να αυξήσετε τη δύναμη και να μειώσετε το σωματικό λίπος. 

Το Strong Series Testo Fuel της MLO Nutrition, αποτελεί την πιο προηγμένη φόρμουλα στον κόσμο για την αύξηση της τεστοστερόνης. Τα ισχυρά συστατικά του διεγείρουν τη σύνθεση της λουτεϊνοποιητικής ορμόνης και άλλων προδρόμων τεστοστερόνης, η οποία οδηγεί αυτόματα σε υψηλότερα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης. Κάθε ένα από τα συστατικά του προϊόντος επιλέχθηκε προσεκτικά, βασισμένο σε πραγματικές επιστημονικές έρευνες και αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά του Strong Series Testo Fuel της MLO Nutrition: 


    →   Νο.1 φόρμουλα τεστοστερόνης στον κόσμο 

    →   Αυξάνει τον όγκο και την δύναμη 

    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 

    →   Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά 

    →   Βοηθάει στην αύξηση και διάρκεια των προπονήσεων 

Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε μία δόση (3 ταμπλέτες) μαζί με το πρωινό ή βραδινό σας γεύμα.