Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MLO TRIBULUS PRIME

29,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MLO TRIBULUS PRIME
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: mlo, tribulus, prime, green, series
Το Green Highly Dosed Tribulus Prime 95% 1000 mg της MLO Nutrition, είναι ένα ενισχυτικό τεστοστερόνης που παράγει δόση 1.000 mg εκχυλίσματος Tribulus terrestris υψηλής ποιότητας με σαπωνίνες 95%. Οι ελίτ αθλητές από όλο τον κόσμο ενσωματώνουν τα συμπληρώματα Tribulus στη διατροφή τους ως έναν ασφαλή τρόπο επίτευξης μέγιστης αντοχής, άλιπης αύξησης μυών και υγιούς λειτουργίας της λίμπιντο. Το Trubulus υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης με πρωταρχικό ρόλο στη δημιουργία τέλειου περιβάλλοντος για ανάπτυξη μυών. 

Τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι συσχετισμένα με την αυξημένη απόδοση στις προπονήσεις, την μεγαλύτερη αντοχή και την περισσότερη ενέργεια. Με το Trubulus Prime που περιέχει το Green Highly Dosed Tribulus Prime 95% 1000 mg της MLO Nutrition, θα διατηρήσετε τη βέλτιστη αναλογία τεστοστερόνης προς κορτιζόλη και θα απολαύσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες του σώματός σας - όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε κάθε άλλη ζωτική πλευρά της καθημερινής σας ζωής! 


Χαρακτηριστικά του Green Highly Dosed Tribulus Prime 95% 1000 mg της MLO Nutrition: 

    →   Αυξάνει την δύναμη 
    →   Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια 
    →   Βοηθάει στην γρήγορη ανάκαμψη των μυών και την προστασία τους 
    →   Ιδανικό για δύσκολες προπονήσεις 
Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε 1-2 ταμπλέτες την ημέρα μαζί με το μεσημεριανό σας.