Δευτέρα - Σαββάτο 8:00 ΑΜ με 7:00 MM

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

MY LIVER OPTIMIZER & DETOXIFIER

25,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: MY LIVER OPTIMIZER & DETOXIFIER
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: liver, optimizer, detoxifier, complete, care
Το Complete Care My Liver Optimizer and Detoxifier της MLO Nutrition, είναι ένα πρωταρχικό μείγμα βοτάνων και θρεπτικών συστατικών με ανώτερες προστατευτικές ιδιότητες, το οποίο καθαρίζει το συκώτι προς τα έξω και ενισχύει τη ζωτικότητα, την ενέργεια και την αθλητική απόδοση. 

Η L-Ορνιθίνη το L-Ασπαρτικό που περιέχει το Complete Care My Liver Optimizer and Detoxifier της MLO Nutrition, μειώνουν την κόπωση, συμβάλλουν στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και υποστηρίζουν τον έλεγχο βάρους. Το γαϊδουράγκαθο είναι γνωστό για την επουλωτική δράση του στο συκώτι και τη σπλήνα, αλλά και για τη θεραπεία του ίκτερου και των χολόλιθων. 

Αν θέλετε να κατατροπώσετε τις τοξίνες μια για πάντα στο σώμα σας τότε το Complete Care My Liver Optimizer and Detoxifier της MLO Nutrition, είναι το προϊόν που ψάχνετε !! 


Χαρακτηριστικά του Complete Care My Liver Optimizer and Detoxifier της MLO Nutrition: 

    →   Βοηθάει στον έλεγχο του βάρους 
    →   Συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος 
    →   Ενισχύει την ενέργεια και την ζωτικότητα 
    →   Ιδανική αντιοξειδωτική δράση 
Χαρακτηριστικά
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.
Προειδοποίηση Το προϊόν απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.
Προειδοποίηση αλλεργιογόνων Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια.
Συνιστώμενη δοσολογία Πάρτε μία ταμπλέτα 2 φορές την ημέρα μαζί με κάποιο γεύμα.