Σχετικά με εμάς

Η MLO International LLC έχει στο βιογραφικό της δεκαετίες εμπειρίας στους τομείς του επαγγελματικού συμπληρώματος διατροφής, της υγείας και της ευεξίας, της προετοιμασίας για διαγωνισμούς, της προπόνησης, της φυσικής κατάστασης, της διάπλασης σώματος (bodybuilding), της άρσης βαρών και της προετοιμασίας δυνατών αντρών. Τα ερευνητικά μας τμήματα δουλεύουν χέρι με χέρι με την ομάδα αθλητών μας για να αναπτύξουν φόρμουλες που συνδυάζουν ισχυρά συστατικά και αποδεδειγμένο αποτέλεσμα στην καλύτερη μορφή και στην σωστή ποσότητα. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε αποτελέσματα για πρωταθλητές από κάθε άποψη στην προπόνηση, στην αποθεραπεία και στην άλιπη ανάπτυξη μάζας σώματος.
Οι σειρές συμπληρωμάτων διατροφής της MLO ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου και τα προιόντα μας ακολουθούν τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα καθαρότητας, συγκέντρωσης, αναλογιών και προέλευσης των συστατικών τους. Τα πιστοποιητικά GMP, ISO 9001 και HACCP διασφαλίζουν ότι με τα προιόντα μας λαμβάνετε μόνο ότι αναγράφεται στην ετικέτα, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Η υγεία δεν είναι μόνο επιλογή , αλλά δέσμευση για την MLO International, έτσι ώστε όλες οι προσπάθειές μας εντοπίζονται στην αύξηση δύναμης, αντοχής, στις μυικές αναλογίες και στην εξάλειψη του λίπους με έναν επωφελή και ασφαλή τρόπο. Με την MLO International δεν είστε απλά στην μόδα αλλά παίρνετε προιότα υποστηριζόμενα επιστημονικά για να βελτιώσετε την ζωή σας και την φυσική σας κατάσταση.